Futsal

Edzőmeccseket játszik a teremválogatott

Kedden Veszprémben, szerdán pedig Dunaújvárosban találkoznak legjobbjaink a fehéroroszokkal.

Kapcsolódó cikkek

A válogatott jelenlegi kerete
Kapusok: Tóth Gyula (Rába ETO), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)
Mezőnyjátékosok: Rábl János, Dávid Richárd, Lovas Norbert, Trencsényi János, Gál István, Komáromi Péter (Berettyóújfalu), Lódi Tamás, Harnisch Ákos (Rába ETO), Gyurcsányi Zsolt, Öreglaki Norbert (Haladás VSE), Szeghy Szabolcs (Vasas), Tatai József (Veszprém)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A márciusi Európa-bajnoki selejtezők előtti felkészülés jegyében újabb két mérkőzést játszik a magyar futsal válogatott. A mieink spanyol szövetségi edzője, Sito Rivera szerint együttese képes megszerezni a második helyet csoportjában, azonban ehhez sikeres felkészülés, valamint megfelelő hozzáállás, motiváció és elhivatottság kell. A fehéroroszok elleni mérkőzések után további felkészülési találkozók is szerepelnek a tervekben. Ami biztos: december elején Ciprus ellen játszik a válogatott, januárban pedig Portugáliába látogat. A kapitány szerint a válogatott egyre stabilabb csapatot és jó közösséget alkot.

– Márciusig minden mérkőzés a selejtezőre való felkészülésünket szolgálja. Ezúttal a mérkőzések előtt csak egyet tudunk közösen edzeni a csapattal, ez nem a legideálisabb, de megpróbáljuk a legtöbbet kihozni ebből a három napból – fogalmazott az MLSZ honlapján Sito Rivera.

A keretben szerepel a veszprémi Tatai József is, aki 14 góllal az NB I góllövőlistájának élén áll.

– Jó benyomást tett a szakmai stábra Tatai játéka, nem hiába kapott ismét meghívót. Kimagaslóan játszik a Veszprémben és értékes tagja lehet a válogatottnak. A taktikai elemekben még fejlődnie kell, de számítunk rá – mondta Sito Rivera.

Olvasói sztorik