Futsal

Egy gólt sem lőtt a válogatott

A legjobb magyar teremlabdarúgók 2-0-ra kikaptak Lengyelországtól; a juniorok is vesztettek.

Kapcsolódó cikkek

Visegrádi Négyek Tornája
Magyarország–Lengyelország 0-2 (0-1)
Magyarország: Balázs Z. – Trencsényi, Rábl, Dávid R., Öreglaki. Cserék: Tóth Gy., Lódi, Dróth, Szeghy, Lovas, Gál I., Tatai, Harnisch, Tihanyi. Szövetségi kapitány: Sito Rivera
U21: Magyarország–Lengyelország 4-6 (1-3)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Visegrádi Négyek Torna első napján Szlovákia ellen nyert a magyar teremlabdarúgó-válogatott, illetve az U21-csapat, majd a második napon a juniorok nagy küzdelemben legyőzték Csehországot, míg a felnőttek alulmaradtak a fizikálisan erősebb házigazdákkal szemben. Az utolsó játéknapon Lengyelország legjobbjaival szoros mérkőzéseket játszottak a mieink, de a győzelem ezúttal elmaradt.

Felnőtt válogatottunk jobban játszott, mint a csehek ellen elveszített mérkőzésen. Kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán, az első félidő végén azonban egy védelmi megingást követően megszerezték a vezetést a lengyelek. Az első játékrészben több nagy helyzet adódott a magyar válogatott előtt, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A második felvonásban becsületesen tették a dolgukat a mieink, a helyzeteink megvoltak az egyenlítéshez, többek között Rábl és Dróth révén, ám a gólszerzés ezúttal nem sikerült, Lengyelország pedig még egyszer betalált, kialakítva a végeredményt (0-2) – tudósít az MLSZ honlapja.

– Sokkal jobban játszottunk, mint a tegnapi napon, azonban el kell ismerni, fizikailag és mentálisan is fölénk kerekedtek a lengyelek. Nagy dicséret illeti játékosaimat, hiszen végig becsülettel küzdöttek. Úgy érzem, az egész torna jó volt arra, hogy a játékosok három nap alatt nagy terhelést kapjanak, amellyel a bajnokikon nem találkoznak. Nem sok időnk van közösen gyakorolni, éppen ezért minden edzésen maximálisan kell dolgoznunk, hogy sikeresen szerepeljünk az Európa-bajnoki selejtezőkön – mondta Sito Rivera szövetségi kapitány.

Olvasói sztorik