Futsal

Magyar teremvereség a csehektől

A felnőtt válogatott 3-2-re kikapott a Visegrádi Négyek Tornájának második játéknapján.
Visegrádi Négyek Torna, 2. forduló
Csehország–Magyarország 5-3 (2-1)
Magyarország: Balázs Z. – Rábl, Lódi, Dróth, Szeghy. Cserék: Tóth Gy., Dávid R., Lovas, Trencsényi, Gál I., Öreglaki, Tatai, Harnisch, Tihanyi. Szövetségi kapitány: Sito Rivera
A magyar gólszerzők: Rábl (2.), Dróth (33.), Lovas (39.)
U21: Csehország–Magyarország 2-3 (0-2)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar teremlabdarúgó-válogatott, és az U21-csapat is is kapott gól nélkül győzte le Szlovákiát a Visegrádi Négyek Torna hétfői, első játéknapján.

Kedden a csehek következtek. A felnőttek jól kezdtek, egy kontrát követően hamar megszerezték a vezetést, Rábl János a második percben vette be a házigazdák kapuját (0-1). Nem sokáig örülhetett a magyar csapat a vezetésnek, a csehek már a harmadik percben egyenlíttettek (1-1). A házigazdák ráerőltették akaratukat a mieinkre, és még az első játékrészben megfordították a mérkőzés állását (2-1).

A szünetet követően tovább rohamozott Csehország, és sikerült további két gólt szereznie (1-4). A 33. percben emberelőnyben Dróth lefordult őrzőjéről és hat méterről a kapuba zúdította a labdát, visszahozva a reményt a mieink számára (2-4), ám a csehek nem sokkal ezután, a 35. percben egy kontratámadás végén tovább növelték előnyüket (2-5). A találkozó végén öt a négyben támadott a magyar csapat, a 39. percben Lovas révén szépítettünk (5-3), de szorossá nem sikerült tenni a találkozót, a csehek megérdemelt győzelmet arattak – tudósított az MLSZ honlapja.

– Két nap alatt két intenzív mérkőzést játszottunk, ezúttal több hiba volt a játékunkban. A csehek fizikálisan erősebbek voltak náluk, de a vereség főleg a fáradtság és az emiatt is bekövetkező hibákra vezethető vissza. Holnap egy másik mérkőzés jön a lengyelek ellen, szeretnénk javítani – fogalmazott a találkozót követően Sito Rivera szövetségi kapitány.

Olvasói sztorik