Futsal

Kétszer győzték le a szlovákokat

A felnőtt válogatott és az U21-csapat is kapott gól nélkül nyert hétfőn.
Visegrádi Négyek Tornája
Felnőttek: Magyarország–Szlovákia 6-0 (4-0)
Magyarország: Tóth Gy. – Rábl, Lódi, Dróth, Szeghy. Cserék: Dávid R., Lovas, Trencsényi, Gál I., Öreglaki, Tatai, Harnisch, Tihanyi. Szövetségi kapitány: Sito Rivera
Gólszerzők: Dróth (2), Lódi, Öreglaki, Gál I., Rábl
U21: Magyarország–Szlovákia 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Szabó P., Apatini, Klacsák

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A felnőtt és az U21-es magyar teremlabdarúgó-válogatott is megkezdte szereplését az immár hagyományos őszi viadalon, a Visegrádi Négyek Tornáján. Az első játéknapon a mieink Szlovákiával találkoztak; a mérleg imponáló: két győzelem, 9-0-s gólkülönbség – írja az MLSZ honlapja.

A felnőtt válogatottak mérkőzésén a szlovákok okoztak néhány meleg pillanatot a mieinknek az első percekben, agresszíven letámadtak már a mi térfelünkön, kellett egy kis idő, mire felvettük az ellenfél diktálta iramot. Hamar kiegyenlítetté vált azonban a játék, és ekkor már a mieink akarata érvényesült, Dróth Zoltán révén a hatodik percben megszereztük a vezetést is. Innen pedig már nem volt megállás, egymás után lőttük a gólokat, a szünetig meg sem álltunk négyig.

A fordulás után a szlovákok feladták lélekben a találkozót, el is fáradtak a saját maguk diktálta tempóban, a helyzetek alapján akár két számjegyű is lehetett volna a különbség a két csapat között, de a legtöbb helyzetünk kimaradt, ezért végül „csak” 6-0-ra győztünk. Dróth Zoltán kétszer volt eredményes, mellette Lódi Tamás, Öreglaki Szabolcs, Gál István és Rábl János lőtt egy-egy gólt.

– Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, Szlovákiát hat góllal legyőzni minden esetben nagyszerű teljesítményt. Sok pozitívum volt a játékunkban, de nem szabad megelégednünk azzal, amit eddig elértünk, mert hosszú még az út előttünk, és meccsről meccsre kell tovább javulnunk. Holnap a csehek ellen nehéz mérkőzés vár ránk, amelyen már a fáradtsággal is kalkulálnunk kell, bízom benne, hogy hasonló teljesítményt tudunk nyújtani – fogalmazott a találkozót követően Sito Rivera szövetségi kapitány.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik