Futsal

Tömegverekedés volt Debrecenben

A DVSC-játékosok csapata az utolsó pillanatban jutott tovább; Dzsudzsák virágcsokrot adott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Hódos Imre Sportcsarnokban reggel megkezdődtek a Real Team Kupa hétfői, utolsó napjának küzdelmei. A selejtezőkből továbbjutó 18 csapat egyenes kieséses rendszerben dönti el, kik maradnak állva a nap végére.

Rögtön az első párban egy kiélezett, roppant izgalmas, drámai küzdelmet láthatott a közönség: a DVSC-játékosokból álló Füredi Söröző, és az egyik meglepetéscsapat, a Football Factor-kaminokupa.hu esett egymásnak. Szó szerint is!

A Loki-játékosok egészen az utolsó percig kiesésre álltak, ráadásul az önkívületi állapotban játszó Berecz Zsoltot kiállították, de egy perccel a vége előtt Rezes László emberhátrányban egyenlített, majd fél perc múlva Ferenczi János továbblőtte a debrecenieket.

A meccs után elszabadultak az indulatok, a pályás tömegverekedés alakult ki, de a biztonságiaknak sikerült megfékezniük a felbőszült futballistákat, mielőtt komolyabb baj történt volna.

Érdekesség, hogy egy világklasszis is Debrecenbe érkezett! A női labdarúgás egyik legismertebb és legjobb játékosáról, Marozsán Dzseniferről van szó, aki vasárnap tiszteletét tette a tornán, hiszen három unokatestvére is pályára lépett. A német válogatott kiválósága hatalmas virágcsokrot kapott Dzsudzsák Balázstól, aki játékosként van jelen a Real Team Kupán – írja a civishir.hu.

Olvasói sztorik