Futsal

Dzsudzsák ismét Debrecenben focizik

Idén is megrendezik a hagyományos Real Team Kupa nemzetközi kispályás teremtornát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

December 27-30. között a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban immár 13. alkalommal rendezik meg a Real Team Kupát, amelyre 36 csapat nevezett. Az utóbbi évek tornáiból kiindulva már a csoportmérkőzések során is telt ház várható a lelátókon az ingyenes belépési lehetőségnek, és a pályára lépő neves játékosok által garantált magas színvonalnak köszönhetően.

Az eseményen a hazai nagypályás labdarúgás, a futsal és a strandfoci-mezőny krémje is képviselteti magát. Pályára lép majd Dzsudzsák Balázs, a DVSC-TEVA játékosai közül többek között Korhut Mihály és Szakály Péter, illetve más NB I-es klubok labdarúgói, például Simon Attila (Paks) és Tisza Tibor (Diósgyőr) is.

2012-ben a Füredi Söröző nyerte a tornát. Ifjabb Szima Gábor csapata természetesen idén is ott lesz a rajtnál – írja a dvsc.hu.

Az esemény sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a torna 2014-ben a döntő napján ismét visszatér a Főnix Csarnokba. Mint ismert, 2010-ben már megfordultak a döntőbe jutott csapatok az ország egyik legnagyobb létesítményében, óriási sikerrel. Az idei torna kapcsán a szervező a nézők türelmét és megértését kérte. Elmondta, bár sokan szorgalmazták, hogy vezessenek be belépőjegyet, ők úgy döntöttek, hogy idén is mind a négy napon ingyenes lesz a rendezvény.

Olvasói sztorik