Hírek

Megint jön a Real Team Kupa

Az idén 12. alkalommal rendezik meg Debrecenben az M3 Outlet Real Team Kupát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nemzetközi pénzdíjas kispályás teremtornára december 27-30. között, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban kerül sor. Rekordszámú nevezés érkezett, 44 csapat lép pályára az első helyezettnek járó vándorserlegért – írja a haon.hu. Az utóbbi évek tornáiból kiindulva már a csoportmérkőzések során is teltház várható, az ingyenes belépési lehetőségnek, és a pályára lépő neves játékosok által garantált magas színvonalnak köszönhetően. A döntőnapon 3500 nézőre számítanak a szervezők.

A 44 benevezett csapat az ország 22 pontjáról érkezik, a hazai nagypályás labdarúgás, a futsal és a strandfoci mezőny krémje is képviselteti magát. Többek között pályára lép majd a hazai publikum nagy kedvence, Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), a DVSC-TEVA játékosai közül Bódi Ádám, Rezes László, Korhut Mihály, Nagy Zoltán, Spitzmüller István és Szakály Péter, más NB I-es klubok játékosai közül például Jova Levente, Józsi György, Beliczky Gergő, Busai Attila, Gyenes Dávid és Orosz Márk (FTC), Bajzát Péter (Pécs), Simon Attila (Paks), Tisza Tibor, Takács Péter, Gosztonyi András (Diósgyőr), Németh Norbert (Eger) és Vernes Richárd (Kispest). Az elmúlt évek alapján közel száz jelenlegi, illetve korábbi élvonalbeli játékos mérheti össze tudását teremlabdarúgó-, és strandfoci-válogatottakat, illetve természetesen amatőröket felvonultató gárdákkal.

A szervezők kiegészítő-programokkal is kedveskednek az érdeklődőknek, gálamérkőzést játszik majd többek között a Sándor Tamással, Madar Csabával, Szathmári Csabával, Sándor Csabával, Kondás Elemérrel, Vadicska Zsolttal felálló DVSC-öregfiúk csapata a magyar játékvezető-válogatott ellen, illetve lesz gyermekmérkőzés és büntetőrúgó-verseny is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik