Hírek

Ismét megrendezik a Real Team Kupát

Magyarország legszínvonalasabb teremtornájaként aposztrofálják a debreceni rendezvényt.

December 27-én délután a címvédő Füredi Söröző összecsapásával újra elrajtol a futballbarátok téli csemegéje, az amatőr és profi labdarúgókat egyaránt felvonultató M3 Outlet XI. Real Team Kupa! A két ünnep között a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban megrendezendő négynapos eseményen harminckét együttes száll harcba.

Az ország minden tájáról érkeznek klasszis játékosokkal, NB I-es ászokkal, és a kispálya nagyjaival teletűzdelt gárdák, amelyek mindannyian a magas pénzösszeggel együtt járó Real Team Kupa vándorserleg elhódításának reményében lépnek pályára a hajdúsági városban. A nagy népszerűségnek örvendő sporteseményen a Füredi Söröző csapatában ott lesz például az OTP Bank Ligában veretlenül listavezető Debreceni VSC-TEVA játékosai közül Bódi Ádám, Korhut Mihály, Nagy Zoltán, Rezes László és Spitzmüller István is. A Szuper Divatáruház együttesét erősíti Bajzát Péter, Torghelle Sándor, Lázok János, Németh Norbert, Völgyi Dániel és Regedei Csaba.

A másik csoportban a 2007-es győztes Mezei-Vill FC a teremlabdarúgó NB I-ből, illetve a válogatottból már jól ismert Trencsényi János, Lovas Norbert és Pallai Gábor tudására és tapasztalatára számíthat ― írja a DVSC honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik