Futsal

Változások Berettyóújfaluban

Már javában tart a bajnoki ezüstérmes Mezei-Vill FC teremlabdarúgóinak nyári felkészülése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Berettyóújfalu teremlabdarúgói nem sokat pihenhettek. Turzó József vezetőedző nem kíméli játékosait, hetente 9-11 edzést tart nekik. Naponta kétszer (reggel kilenc órától és délután fél háromtól) tréningeznek, a foglalkozások között pedig videókat elemeznek.

– A felkészülés első három-négy hetét erőnléti fejlesztésre és taktikai oktatásra szánom, majd ezt követően szeretnénk részt venni néhány nyári rendezvényen is. A tervezett strandfoci és a műfüves tornákon elsősorban a csapatépítés a cél – mondta Turzó József a berettyohir.hu oldalon.

Több távozó és érkező is van a keretben. A válogatott kapus, Pallai Gábor családi és egészségügyi okok miatt abbahagyta a futsalt, Szécsi Barna és Kiss Attila pedig máshol folytatja a játékot. Az MVFC keretét erősíti Dávid Richárd, aki az Aramistól érkezett. Hazatért Ciprusról Nagy Tamás, míg Harmati Tamás az U19-keretből került fel az első csapathoz.

Várhatóan augusztus végén rajtol az őszi bajnoki szezon. A Berettyóújfalu ismét a dobogón szeretne végezni.

A távozó Szécsi Barna másfél évig erősítette az MVFC csapatát. A székelyföldi játékos kétszer bajnoki ezüstérmes, illetve tavaly Magyar Kupa-győztes lett a Berettyóújfalu színeiben, sőt a magyar válogatottba is bekerült.

– Jól éreztem magam Berettyóújfaluban és a csapatnál, de már nagyon hiányzott az otthonom. Ezért döntöttem úgy, hogy Erdélyben folytatom a pályafutásomat. Szeretnék továbbra is futsalozni, emellett minél többet lenni a családommal és a barátokkal, akikre az utóbbi időben nagyon kevés idő jutott – mondta Szécsi Barna, aki hangsúlyozta, hogy a válogatottságról nem mondott le.

Olvasói sztorik