Futsal

„Nem esik le a korona a fejemről”

Horváth Levente, a Haladás szakvezetője számít Gyurcsányi Zsolték rutinjára a pályán kívül is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három válogatott játékossal erősített a Haladás teremlabdarúgó-csapata. A szombathelyieknél folytatja a játékot a korábban Gödöllőn pályára lépő Vidák Balázs és Szimcsák Tamás, valamint az elmúlt egy évet Cipruson töltő Gyurcsányi Zsolt is.

A csapat vezetőedzője, Horváth Levente a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, alig pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, gyengül a vasiak kerete, azonban a szponzorok segítségével sikerült leigazolni a három rutinos játékost.

– Eleinte úgy nézett ki, hogy a nyáron gyengül a csapatunk – magyarázta Horváth Levente vezetőedző. – Többen is a befejezés mellett döntöttek, távozott a keretből Czeglédi Balázs, Bagó Gábor, Jáger Sándor és Németh Péter is. Jeleztem a vezetőség felé, hogy így nagyon nehéz dolgunk lesz. A névadó szponzor azonban a segítségünkre sietett, és neki köszönhetően meghatározó játékosokat sikerült igazolnunk. Hamarosan további négy-öt olyan játékost nézünk meg az edzéseinken, akik futsalos múlttal rendelkeznek. Bízom benne, hogy közülük is sikerül megegyezni két-három labdarúgóval.

– Az erősítéseknek köszönhetően komolyabb célokért szállnak harcba?
– Elbízni nem fogjuk magunkat. Erősödik a keretünk, de az elsődleges cél, hogy az előző szezonban elért eredményeinket megismételjük. Innen építkezhetünk tovább. Célunk, hogy minél inkább futsalossá tegyük a csapatot, ebben pedig nagy segítségünkre lehetnek a rutinos igazolásaink.

– Gyurcsányi Zsolt rutinjára nem csak a pályán, hanem azon kívül is számítana?
– Mindenképpen! Gyurcsányi Zsolt és Szimcsák Tamás is nagyon komoly futsal-múlttal rendelkeznek, rengeteg tapasztalatot szereztek az elmúlt években a hazai bajnokságban és nemzetközi szinten is. Nem régóta dolgozom a teremlabdarúgásban, nem fog leesni a korona a fejemről, ha olykor-olykor az ő segítségükre hagyatkozom. Számítok rájuk, nem csak a pályán, hanem azon kívül is.

Olvasói sztorik