Futsal

Madarász János a Veszprém edzője

Ősztől új edzővel, de továbbra is az első osztályban szerepel a veszprémi teremlabdarúgó-csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az előző idényben az élvonal utolsó helyén végzett, tehát elvileg kiesett, de már eldőlt, hogy az Üllő FC Cső-Montage visszalépése miatt mégis bennmaradt az első osztályban.

Rajki Tamás ügyvezető bejelentette, hogy a korábbi válogatott játékos, Madarász János lesz az új vezetőedző, aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és egy jól lefektetett alapot kell továbbvinnie, kisebb hibákat kijavítania, ami által stabil NB I-es klubbá válhat a Veszprém.

– Örülök, hogy Veszprémben lehetek, nagyon vártam már, hogy elkezdhessem a munkát a csapattal. Úgy gondolom, hogy nem a leggyengébb csapat esett ki az NB I-ből, így a hibák kijavításával sikeresek lehetünk. Én merészebb célokat tűztem ki, amihez a csapaton belül is szemléletváltásra van szükség. A vezetők azt kérték, hogy ne legyenek kiesési gondjaink, de én az első hatban szeretném látni a csapatot. Nem látványosságra, hanem az eredményességre fogok menni, egy idő után a kettő párosulni fog – idézi Madarász János szavait a hajraveszprem.hu.

A veszprémiek heti négy edzéssel készülnek, és edzőmérkőzéseket is fognak játszani. A játékoskeretben is várható változás: Boromissza Gáborral és Boromissza Dániel érkezik, de a klub tárgyalásban áll egy válogatott játékossal is. Több klub is a megszűnés szélén áll, így a játékosok részéről is érkeztek megkeresések, de úgy döntött a veszprémi vezetés, hogy inkább a helyieket támogatják. Jelenleg 22 fős a keret, amit 15-16 főre fog szűkíteni a szakvezetés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik