Futsal

Meccspótlás, jubileummal

Pénteken pótolják a Rába ETO – Újszegedi TC teremlabdarúgó-meccset, amelyet eredetileg ősszel rendeztek volna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A találkozót a győriek nemzetközi kupakötelezettsége miatt kellett elhalasztani, és csak most találtak megfelelő időpontot a pótlásra, hiszen most szünet van a bajnokság alapszakaszában. A meccs érdekessége, hogy a hazaiaknál századszor lép pályára a román válogatott légiós, Ion Al-Ioani.

A két együttes január végén, Szegeden már találkozott, akkor az ETO 3-0-ra nyert. Végig pörgős, izgalmas, közönségszórakoztató, hatalmas iramú meccset játszottak a csapatok, sok futás és megannyi ütközés jellemezte a találkozót. A győriek a téli szünet után megnyerték az összes mérkőzésüket, átvették a vezetést a tabellán, jelenleg tíz ponttal vezetik a bajnokságot.

Az UTC legutóbb végig vezetett a Berettyóújfalu ellen, a vége mégis döntetlen lett, úgyhogy a korábbi listavezető már csak negyedik a tabellán. A téli szünet előtt jobban ment a csongrádiaknak, azonban náluk továbbra is minőségi munka folyik. Brinszky Adrián tanítványai korábban többször is hatalmas küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot, képesek szoros, kifejezetten izgalmas mérkőzéseket játszani, ezért velük mindenképpen számolnia kell a Rába ETO-nak is.

– Keményen készülünk a pénteki, Szeged elleni mérkőzésre. Az UTC egy nagyon erős ellenfél, rendkívül magas védelmük van, amit nagyon nehéz átjátszani, de a játékosaimmal felkészültünk belőlük – magyarázta Marcus Angulo, a Rába ETO edzője. – Lódi sérülése kiújult, ezért hétfőn nem játszott az Aramis ellen, de pénteken ismét a rendelkezésemre áll. Remélem, pénteken újra győzünk, amivel ismét teszünk egy lépést…

Olvasói sztorik