Futsal

A négy közé jutás a tét!

A teremlabdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében már a visszavágókat rendezik hétfő este.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bajnokságban a nagy havazás miatt elmaradt az Üllő FC Cső-Montage és a Swietelsky-Haladás VSE mérkőzése, ám a Magyar Kupában már találkozhattak a csapatok: akkor a házigazda szombathelyiek 8-4-re nyertek. Bár négygólos előnybe kerültek, ám ez még nem egyenlő a továbbjutással – írja a klub honlapja.

– A továbbjutás nem dőlt el az első találkozón, ezt hangsúlyozom minden játékosom előtt. Egész egyszerűen úgy kell nekiállnunk a meccsnek, mintha null-nullról indulna a párharc – mondta Horváth Levente, a Haladás vezetőedzője. – Végig koncentrálnunk kell, egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk a szerda esti mérkőzésen. Hétfőn is idegenben játszottunk, most pedig egy még hosszabb út vár ránk, de szeretnénk Üllőn mosolyogva lejönni a parkettről. Nagy fegyvertény volt az odavágón a nyolc-négyes siker, hiszen először győztük le történetünk során a Cső-Montage gárdáját, hasonlóan nagy dolog lenne számunkra, ha bekerülnénk a Magyar Kupa legjobb négy együttese közé.

Néhány változás van a Swietelsky-Haladás VSE keretében: ezúttal Jurak Dániel és Kajáry Dominik lesz a két kapus. Bagó Gábor öt sárgalapos eltiltása csak a bajnoki mérkőzésre volt érvényes, így a kupában már szerepelhet.

Teremlabdarúgó Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágók

Január 30. szerda

19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Ferencvárosi TC (8-0)

20.30: Rákosmenti FC – Újszegedi TC (0-7)

20.45: Üllő FC Cső-Montage – Swietelsky-Haladás VSE (4-8)

Február 1. péntek

20.30: Rába ETO – Dunakeszi Kinizsi

Zárójelben az első mérkőzés eredménye szerepel, a Dunakeszi – Rába ETO párharc első meccsét február 20-án, szerdán játsszák.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!