Futsal

Csopaki Istvánt átverték Győrben?

Izomszakadással játszott hetekig, de a jogos járandóságát sem akarják kifizetni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Régen volt ilyen jelentős mozgás a Colorspectrum Aramis teremlabdarúgó-csapatánál. Már a szezonvégi hajrában is hírlett, hogy nincs minden rendben egyes játékosok és a vezetők között. Konszolidált klub lévén mindezt kulturáltan kezelték a bajnokság végéig, de most úgy látszik, eljött az ideje a váltásnak. Három alapembernek megköszönték az eddigi tevékenységét: Nagy Gábor, Sivák Péter és Öreglaki Norbert máshol folytathatja pályafutását – írja a futsal-hungary.hu.

– Új alapokra szeretnénk helyezni bizonyos dolgokat a jövőben az Aramisnál. Nem akarunk a továbbiakban felesleges energiákat mozgósítani játékosok fegyelmezésére, nógatására, vitákra. Az új szerzemények minőséget jelentenek, és garanciák a további építkezéshez – mondta Frank Tamás vezetőedző, a válogatott szövetségi kapitánya.

A távozók helyére válogatott-szintű játékosokat igazoltak az előző bajnokságban negyedik helyezett budaörsiek. Bizonyossá vált például, hogy a Ferencváros és a Rába ETO teremlabdarúgó-csapatának korábbi tagja, Csopaki István is érkezik.

– Nagyon csalódottan távozom Győrből. A vezetők nem ezt ígérték, nem voltak korrektek velem. Izomszakadással játszottam hetekig a csapat érdekében, mégis lélektelen játékkal vádoltak. Most pedig még a jogos járandóságomat sem akarják kifizetni. Remélem, az Aramisnál meg fogok újulni, sőt szakmailag fejlődni is tudok – nyilatkozta keserűen Csopaki.

Sámson Zoltán a Vasasból igazol az Aramishoz. Azt mondta, nagyon sokat köszönhet az angyalföldieknek, s személy szerint Kis János edzőnek is, de váltania kell a fejlődése érdekében.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik