Nemzetközi foci

„Megtiszteltetés volt, Főnök” – Szoboszlai is elbúcsúzott Klopptól

Robin Jones / Getty Images
Robin Jones / Getty Images

Ahogy több csapattársa, úgy Szoboszlai Dominik is közzétett egy Jürgen Kloppnak címzett búcsúüzenetet az Instagram-oldalán. A magyar válogatott középpályás egy német edzővel közös fényképet osztott meg, mellé pedig azt írta:

Megtiszteltetés volt, Főnök!

Klopp vasárnap, a Wolves ellen 2-0-ra megnyert bajnokival köszönt el a Pooltól, amelyet 2015 októbere irányított, és amivel a többi közt bajnoki címet és Bajnokok Ligáját nyert az évek során. Bár még 2026 nyaráig szólt volna a szerződése, az idény közben bejelentette, hogy pihenőt kell tartania, az is kiderült idő közben, hogy Arne Slot vátlja a kispadon, aki a Feyenoordtól érkezik. A holland edző érkezését Klopp énekelve jelentette be.

Szoboszlai Dominoket 2023 nyarán, 70 millió euróért igazolta le a Liverpool, két komolyabb sérülés is hátráltatta, és a szezon hajrájában sokszor a kispadról szállt be (a Wolves ellen a 81. percben cserélték be), azonban így is 45 mérkőzésen játszott, 30-szor kezdőként, összesen 2701 percet töltött a pályán. Hét gólja és négy gólpassza volt a magyar válogatott csapatkapitányának, aki az első szezonjában Ligakupa-győzelmet ünnepelhetett új klubjával. Szoboszlai szerződése 2028-ig szól a Poolnál.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik