Nemzetközi foci

Dárdait a jövőjéről kérdezték az utolsó herthás meccse után, vicces választ adott

Friso Gentsch / dpa Picture-Alliance via AFP
Friso Gentsch / dpa Picture-Alliance via AFP

Az utolsó helyezett Osnabrück otthonában elszenvedett 2-1-es vereséggel zárta le a másodosztályú bajnoki szezont a Hertha BSC, pedig ifjabb Dárdai Pál góljával már az 5. percben vezettek a berliniek, de a hazaiak fordítani tudtak. Ez volt a vezetőedző, Dárdai Pál utolsó meccse a csapat élén, azt már ugyanis korábban bejelentették, hogy nem hosszabbítják meg a szezon végén lejáró szerződését, miután a Hertha a kilencedik helyen végzett és rég kiszállt a feljutásért zajló küzdelemből.

Az is eldőlt, hogy a klublegenda, aki harmadik edzői időszakát töltötte el a csapat élén valamilyen formában a klubnál marad. Hogy milyenben, az viszont később dől el, Dárdai Pál hétfőn még megnéz egy fontos U19-es bajnokit, majd a Balaton felé veszi az irányt, hogy kipihenje az elmúlt időszakot.

„Minden rendben van, az élet megy tovább. Olyan sokat tapasztaltam már, hogy haladok a nyugdíj felé” – mondta a vasárnapi bajnoki után Dárdai, akitől megkérdezték, mégis mi lesz a feladat a klubnál.

Nyitunk egy múzeumot, és amikor majd jönnek a vendégek, akkor mindent megmutatok nekik. Elég jól megfizetnek majd érte. Ez lesz a jövőm

mondta a bz-berlin.de cikke szerint nevetve Dárdai.

Kapcsolódó
Micsoda búcsú – Klopp énekelve jelentette be a Liverpool új edzőjét
A holland Arne Slot veszi át a német edző örökségét.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik