Nemzetközi foci

Újabb név merült fel a PSG-nél Mbappé utódjaként

Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
A kép bal oldalán látható Lamine Yamalt is kinézte magának a PSG, érte állítólag 200 millió eurót sem sajnálna a klub
Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP
A kép bal oldalán látható Lamine Yamalt is kinézte magának a PSG, érte állítólag 200 millió eurót sem sajnálna a klub

Gyakorlatilag tény, hogy Kylian Mbappé a nyáron elhagyja a Paris Saint-Germaint, és bár még nem lett az se bejelentve, hol folytatja, nagyon meglepődnénk, ha nem a Real Madrid lenne az új csapata.

A BL-győzelemről idén is lemaradó (a Dortmund az elődöntőben odavissza legyőzte a PSG-t) francia klub nagy erőkkel keresi, hogy kivel erősítheti meg a támadósát a gólrekorder Mbappé távozása után.

Az RMC Sport nevű francia oldal azt írja, hogy a PSG első számú kiszemeltje a Napoli grúz cselgépe, Hvicsa Kvarachelia.

Korábban is arról lehetett olvasni, hogy a Serie A-ból szemezgetne a párizsi csapat, de eddig a Milan szélsőjét, Rafael Leaót, valamint a tavaly gólkirályt, Victor Osimhent (Napoli) emlegették.

A 23 éves, 29-szeres grúz válogatott szélső szerződése 2027-ig szól a Napolinál, amely 120 millió euróra értékeli a játékost. Kvarachelia az első Serie A-idényében kiemelkedően teljesített, hatalmas szerepe volt abban, hogy a Napoli bajnok lett, meg is választották az idény legjobbnak. Idén a csapat és ő is visszafogottabb produkciót nyújt, Kvarachelia minden sorozatot számolva 42 meccsen 10 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.

Az RMC Sport szerint a játékost képviselő ügynökség lelkesen fogadta a PSG érdeklődését, és katari pénzből felturbózott klubot még a 120 milliós vételár sem rettentené el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik