Nemzetközi foci

Minden posztra új csillagot szerződtethet a Liverpool

ROMAIN PERROCHEAU / AFP
Khéphren Thuram a középpályán Szoboszlai Dominik betélytársa lehet
ROMAIN PERROCHEAU / AFP
Khéphren Thuram a középpályán Szoboszlai Dominik betélytársa lehet

Miután a legutóbbi öt bajnokin a megszerezhető 15 pontból mindössze ötöt gyűjtött be az FC Liverpool labdarúgócsapata, komoly hátrányba került az Arsenallal és a Manchester Cityvel szemben. Úgy tűnik, a bajnoki álmoknak annyi, Jürgen Klopp távozásával pedig a leendő menedzsernek, Arne Slotnak kicsit alakítania is kell a csapatán. A 90min.com portál szerint három játékos neve merült fel komolyabban, akik a nyáron erősítésként érkezhetnek.

Csatárposzton a Napoli nigériai válogatott csillaga, Victor Osimhen jelenthetne megoldást, nagyon kellene ugyanis egy olyan támadó, aki javít a mérlegen. A csapat az idei szezonban 61 ziccert rontott, ebből Darwin Núnez egymaga 26 alkalommal hibázott a Premier League-ben. Bár Osimhen ára 100 millió font felett lehet, a Serie A-ban 130 meccsen 75 gólt szerző csatár esetében megérne ennyit.

A Liverpool középpályája a 2023-as nyári átigazolási időszakban teljesen átalakult, hiszen Fabinho, Jorgan Henderson, Naby Keita, James Milner és Alex Oxlade-Chamberlain helyére Szoboszlai Dominik, Alexis Mac Allister, Wataru Endo és Ryan Gravenberch érkezett.

Bár az átalakítás sikeresnek tűnt, az elmúlt hónapokban azért érezhetővé vált, hogy a Liverpoolnak még szüksége lenne másik energikus játékosra. Ez a Nice egyszeres francia válogatott játékosa, Khéphren Thuram lehet, akit az angolok mellett többek között hírbe hoztak már a Barcával és a Juventusszal is.

A harmadik játékos Goncalo Inácio, a Sporting hatszoros portugál válogatott középső védője lehet, akitől a szurkolók azt várnák, hogy magabiztosabban és kiegyensúlyozottabban teljesítsen, mint Ibrahima Konaté.

Kapcsolódó
Szoboszlai Dominik: Lehet, hogy túl magasra tettem a lécet
Megjelent a Magyar Labdarúgó Szövetség videós sorozatának legújabb része, amelyben a válogatott csapatkapitányát látogatta meg a stáb Liverpoolban.
Olvasói sztorik