Nemzetközi foci

Jürgen Klopp az elveszített derbi után: Bocsánatot kérek mindenkitől

Peter Byrne / PA Images via Getty Images
Peter Byrne / PA Images via Getty Images

Hátrányba került a bajnoki versenyfutásban a Liverpool, amely szerda este gyenge játékkal kapott ki 2-0-ra a városi rivális Everton otthonában. A meccset követően a szezon végén távozó vezetőedző, Jürgen Klopp azzal kezdte értékelését a Sky Sportnsak nyilatkozva, hogy nagyon csalódott az eredmény miatt.

„Hagytuk, hogy olyan legyen a mérkőzés, amilyennek az Everton akarja. Két gólt kaptunk pontrúgások után, pont, amiben nagyon erősek. Voltak helyzeteink, de nem tudtuk kihasználni őket, a második félidőben pedig elragadtak minket az érzelmek, nem tudtunk kellően tisztán gondolkodni – mondta a német szakember, aki a második gól kapcsán megjegyezte, pontosan tudták, mi fog történni, mégsem védekeztek megfelelően”

Nem számítottam ilyen teljesítményre, de megtörtént. Ha győzöl, annak ötszáz oka is lehet, de ha veszítesz, akkor csak egy van: nem voltál elég jó. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki nekünk szurkol, ez a helyzet nekünk is kemény, tudom, hogy a drukkereinknek még inkább az. Jobban kellett volna szerepelnünk

mondta Klopp a Sky Sportsnak.

A Pool hátránya négy fordulóval a vége előtt három pont az Arsenal mögött (amely a hétközi fordulóban 5-0-ra ütötte ki a Chelsea-t), valamint egy ponttal vezet a Manchester City előtt, de Pep Guardiola csapata két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Kapcsolódó
Eléggé lepontozták a láthatatlan Szoboszlait a liverpooli lapok
Azt írják, lehet nem kéne már kezdenie a szezonban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik