Nemzetközi foci bajnokok ligája

Egy kommentátor röhögőgörcsöt kapott a Manchester City kihagyott tizenegyesétől

Paul ELLIS / AFP
Paul ELLIS / AFP

A Real Madrid labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel győzte le a Manchester Cityt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Rodrygo korai góljára a 75. percben válaszolt Kevin De Bruyne, a hosszabbításban pedig nem esett már több gól, bármennyire is igyekezett a hazai csapat. A tizenegyeseket jól kezdte a City, Éderson azonnal kivédte Luka Modric lövését, azonban a horvát klasszis dühében a lelátóra bombázta a labdát. Az angol közönség nagyon nehezen adta csak vissza a labdát, a közjáték után pedig Bernardo Silva igen gyatrán emelt középre, Andrij Lunyin pedig nem mozdult el, ezért simán védett. Nagyjából egy órával a lövés után kikerült az internetre az orosz televíziós közvetítésről egy felvétel, amin a kommentátor hangosan nevetni kezdett a lövést látva.

Russian commentators reaction to Bernando Silvas penalty
byu/PointPlex insoccer

Silva lövése után Mateo Kovacic próbálkozását is védte Lunyin, ezzel pedig a Real Madrid jutott tovább a legjobb négy közé. Lefújás után meg is kérdezték a riporterek a kapust, honnan jött az isteni szikra, hogy ennél az egy lövésnél maradjon középen.

Legalább egyszer kockáztatnom kellett azzal, hogy nem választok oldalt és istennek hála ez nekünk hozott szerencsét

nyilatkozta a spanyol Movistar Plus+ interjújában a kapus.

Az éles szemű drukkerek azonban hamar találtak ennél konkrétabb okot. A Real Madrid cserekapusa, Kepa Arrizabalaga korábban volt már hasonló helyzetben a Chelsea játékosaként, a 2019-es Ligakupa-döntőben tizenegyesekkel kapott ki a Manchester Citytől. Bernardo Silva akkor is középre rúgta a labdát és szerda este Kepa olyan hevesen magyarázott valamit Lunyinnak, hogy a madridi drukkerek azt gyanítják, ő adta a fülest.

A Real Madrid a folytatásban a Bayern Münchennel csap össze.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik