Nemzetközi foci bajnokok ligája

Gyerekhibaként értékelve nem torolta meg a játékvezető az Arsenal-védő félelmetes bakiját

Nem csupán Mikel Arteta volt dühös játékosaira, a másik oldalon Thomas Tuchel menedzser is tajtékzott, miután szerinte a Bayern München egy teljesen nyilvánvaló büntetőt nem kapott meg az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn.

A 2-2-es döntetlennel véget ért londoni összecsapáson valóban égbekiáltó butaságot láthattak a nézők: 1-2-es állásnál, a 66. percben David Raya kapus elvégzett egy kirúgást, ám Gabriel Magalhaeshez passzolva a brazil középső védő lehajolt, és kézzel felvette a labdát, ismét lehelyezve az ötösre.

A németek azonnal kezezést reklamáltak, a játékvezető azonban jelezte, nem történt semmi, most kell elvégezni a kirúgást.

Úgy éreztem, sok apró döntéssel ellenünk volt a játékvezető, az pedig óriási hiba, hogy nem ítélte meg azt a büntetőt. Ami igazán dühössé tesz minket, az a pályán elhangzott magyarázat. Azt mondta, ez gyerekhiba, és ezért nem ad tizenegyest

– mondta Thomas Tuchel.

Hozzátette, csapatának nehéz dolga volt azáltal, hogy német szurkolók egy eltiltás miatt nem lehettek jelen a mérkőzésen, azonban hazai pályán, egy müncheni teltházas visszavágón sokat fognak segíteni a továbbjutás kivívásában.

„Igazi elszánt csapatot láthatott mindenki a pályán, összetartozást és küzdelmet kellett mutatnunk. Ez az este egy kis lépés volt a helyes irányba.”

Kapcsolódó
„Két gólt is adtunk a Bayernnek” – Arteta nagyon dühös az Arsenal hibái miatt
A BL-ben ha ilyen helyzetbe hozod magad, biztosan megbüntetnek.
Olvasói sztorik