Nemzetközi foci

Monoki Lehel és Sebők Vilmos úgy felhúzta a Liverpool-szurkolókat, hogy a csatorna bocsánatot kért miattuk

Glyn KIRK / AFP
A Liverpool játékosai mit sem sejtve ünnepeltek.
Glyn KIRK / AFP
A Liverpool játékosai mit sem sejtve ünnepeltek.

A Liverpool labdarúgócsapata vasárnap hosszabbítás után 1-0-ra legyőzte a Chelsea-t az angol Ligakupa-döntőben.

A találkozót Magyarországon az Arena4 csatorna közvetítette, amelynek része volt az is, hogy a szakkommentátorként alkalmazott Sebők Vilmos a helyszínről tudósított. Nem sokkal a trófea átvétele után a liverpooli drukkerek elénekelték a klub emblematikus himnuszát, a You’ll Never Walk Alone-t, amely közben azonban Sebők vicceskedni akart és eljátszotta, mintha ő vezényelné a kórust.

A videót Monoki Lehel, a csatorna egyik kommentátora és műsorvezetője tette közzé, aki szintén a helyszínen látta az összecsapást, de annyira nagy felháborodást keltett az eset szurkolói körökben, hogy hamarosan törölte inkább a bejegyzését. Mint a fenti X-videó is mutatja, az internet azonban nem felejt, az indulatok pedig nem csillapodtak. Az eset eljutott a legmagasabb vezetőkig, akik belső vizsgálatot rendeltek el és a Pool drukkereitől is elnézést kértek.

A Network4 Media Group minden szurkolótól elnézést kér munkatársai, Monoki Lehel és Sebők Vilmos angol Ligakupa-döntő utáni viselkedéséért. Az ügyben belső vizsgálatot rendeltünk el

– írta az Arena4 keddi közleménye.

Eközben Monoki Lehel is, aki röviden, de lényegre törő sorokkal kért bocsánatot a nézőitől.

„A Ligakupa-döntő utáni történések kapcsán szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántottunk. Nem magyarázkodni szeretnék, egyszerűen csak bocsánatot kérni a bunkó megnyilvánulásért” – írta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik