Nemzetközi foci

„Tovább manipulálták a bajnokságot!” – a két sztárcsapat egymásnak és a ligának üzenget

Yagiz Gurtug / Middle East Images / Middle East Images via AFP
Yagiz Gurtug / Middle East Images / Middle East Images via AFP

Egymásnak üzenget közösségi oldalain a Fenerbahce és a Galatasaray labdarúgócsapata.

A török bajnokság két gigásza úgy lépett pályára december 24-én egymás ellen, hogy azonos pontszámmal álltak a tabella élén. Már a rangadó előtt megkezdődött a beszólogatás, mivel a Kayserispor elleni bajnokin kapott két piros lapról úgy vélte a Fener, hogy a liga vezetői segítik a Galatát. Ezt követően gól nélküli döntetlenre végződött a nagy mérkőzés.

Lefújást követően azonban jött a fordulat, ezúttal ugyanis a Galatasaray vádolta meg a Süper Lig vezetőit csalással.

Tovább manipulálták a török bajnokságot azok, akik csak a maguk igazságát akarják bizonygatni. Mi megosztjuk azt is, ami elkerülte a játékvezetői bizottság, a VAR-szoba és 26 kamera figyelmét, helyettük is szégyelljük magunkat. Reméljük, egyszer azok is szégyellik majd, akik hagyták idáig süllyedni a török futballt

– írt a klub Mauro Icardi képe mellé.

A bejegyzésben szereplő képen látható monoklit ugyanis a találkozó során szedte össze az argentin támadó. A Fenerbahce válasza sem maradt el, mivel továbbosztva megjegyezte, hogy „áldozatot akarnak csinálni egy játékosból, aki kapufának ütközött”.

Válaszcsapásként a Galatasaray kiemelt egy jelenetet, amely során Icardi kapott egy jókora maflást Alexander Djikutól helyezkedés közben.

A mutogatás és egymásnak üzengetés tehát elindult, de előbb-utóbb kénytelenek lesznek a Süper Lig vezetői rendet tenni. Annál is inkább, mivel decemberben a Török Szuperkupáért száll harcba a két együttes december 29-én, amely kapcsán már közölte a Fenerbahce, hogy csalókkal nem ülnek egy asztalhoz sajtótájékoztatón sem.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik