Nemzetközi foci

Rohamrendőröknek kellett megvédeni a Fenerből két játékost kiállító bírót

Ugyan hét gól is esett a szerda esti Kayserispor-Fenerbahce mérkőzésen, mégsem a találatokról maradt emlékezetes a török bajnoki.

A Süper Lig 17. fordulójában Cengiz Ünder és Michy Batshuayi góljaival 2-1-re vezetett a Fener, a hazai csapat térfélcsere után rögtön kapott még egyet, de becsületére szóljon, hogy a 72. percben így is egyenlíteni tudott. Batshuayi harmadik találatával azonban 4-3-ra ismét előnybe kerültek a vendégek, ezért aztán igen feszült lett a mérkőzés vége. Olyannyira, hogy a 98. percben két játékos is két sárgát kapott reklamálásért, vagyis 9 emberrel fejezte be a találkozót a Fenerbahce. Az eredmény nem változott ugyan, de Zorbay Kücük játékvezetőt így is rohamrendőrök kísérték le a pályáról.

A Fenerbahce legközelebb vasárnap lép pályára az ősi rivális Galatasaray ellen, majd december 29-én szintén összecsap a két csapat a török Szuperkupáért. A helyi lapok szerint a Fener vezetői és játékosai úgy érzik, Kücük bíró korrupt volt és szándékosan meggyengítette a csapatot még a rangadó előtt a két jogtalan piros lappal.

Kapcsolódó
Levonult a pályáról egy focicsapat, mert nem kapott meg egy tizenegyest
Az Istanbulspor egyik játékosa térden állva könyörgött az elnöknek, gondolja meg magát.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik