Nemzetközi foci

Újabb alapember dőlt ki a Real Madridtól

DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP
DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Real Madrid labdarúgócsapata bejelentette hivatalos honlapján, hogy megsérült Daniel Carvajal.

A 31 éves jobbhátvédet a Granada elleni bajnoki mérkőzés szünetében cserélte le Carlo Ancelotti fájdalmak miatt, az orvosi vizsgálatok pedig kiderítették, hogy a bal vádlijában történt izomsérülés. A Real Madrid nem közölte, hogy mennyi időre dőlt ki a csatasorból a védő, de a Marca szerint ideális esetben a Spanyol Szuperkupa elődöntőjén már játszhat. Amennyiben valóban január 10-én tér vissza, négy bajnokit és egy Bajnokok Ligája-meccset és egy Király Kupa-meccset hagy majd ki.

Nagyon balszerencsés idén a Real Madrid, különböző sérülések miatt Kepa Arrizabalaga, Thibaut Courtois, Eduardo Camavinga, Vinicius Junior, Éder Militao és Aurélien Tchouaméni is harcképtelen lett, ráadásul egyiküknél sem várható, hogy még 2023-ban visszatérhet. Hozzájuk csatlakozott Carvajal is.

Kapcsolódó
„Ez egy üzenet a többi fiatalnak, hogy el lehet jutni ide” – az argentinok közül csak Messi előzi a Real 19 éves tehetségét
Nicolás Paz élete második BL-meccsén győztes gólt lőtt a Real Madridban. Nico Paznak – akit stílusa miatt leginkább Fede Valverdéhez hasonlítanak – a vérében van a futball, apja, Pablo ugyanis szerepelt az argentin válogatottal az 1998-as vébén, az 1996-os olimpián pedig ezüstérmet szerzett.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik