Nemzetközi foci

A 18 éves kapus vezényelte az ünneplést Szoboszlaiék legyőzése után

Charly TRIBALLEAU / AFP
Charly TRIBALLEAU / AFP

Visszavágott a Toulouse a Liverpoolban elszenvedett 5-1-es vereségért, és az Európa Liga 4. fordulójában 3-2-re verte hazai pályán az angol csapatot, amelyben Szoboszlai Dominik csereként lépett pályára.

A francia csapat kapuját a 18 éves, saját nevelésű Guillaume Restes őrizte – eddig az idény összes tétmeccsén ő kapott lehetőséget –, aki négy lövésből hármat megfogott, és csak Diego Jota tudott túljárni az eszén a vendégek közül, mert a másik kapott gólt egy csapattársa, Cristian Cásseres szerezte.

A győzelem élménye mellett az is emlékezetes lehetett Restes számára, hogy a meccs után a Toulouse-tábor az ifjú kapust bízta meg azzal, hogy vezényelje az ünneplést.

A Toulouse-drukkerek érhető módon emelkedett hangulatban énekelgettek a lefújás után, Jürgen Klopp, a Liverpool mestere ellenben annyira nem értékelte, hogy a sajtótájékoztató közben behallatszott a hazaiak ünneplése.

Az E csoportot a Pool vezeti 9 ponttal, a Toulouse-nak 7, a belga Union Saint-Gilloise-nak 4, az osztrák LASK-nak 3 pontja van.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik