Nemzetközi foci

Paintsil: Sose felejtem el, milyen volt először a Groupama Arénában

Hegedüs Róbert / MTI
Hegedüs Róbert / MTI

Megtartotta a Ferencváros elleni Konferencia Liga-mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját a Genk vezetőedzője, Wouter Vrancken.

A belgák szakvezetője szerint elképzelhető, hogy a Fradi hazai környezetben többet próbál majd támadni, mint a genki 0-0 alkalmával, így erre is felkészül a csapatával. „Nekünk készen kell állnunk arra, hogy megakadályozzuk ezeket, elől pedig fel kell törnünk a védekezésüket” – mondta Vrancken.

A sajtótájékoztatón a belga csapat játékosai közül Joseph Paintsil válaszolt az újságírók kérdéseire, aki a 2017/18-as szezonban még a Ferencvárost erősítette, és 27 meccsen tíz gólt szerzett. A támadó azonban örömmel tért vissza a magyar fővárosba.

Nagyon jó érzés újra itt lenni, sose felejtem el, milyen volt először ebben a stadionban. A futballban előfordul, hogy az ember a korábbi csapata ellen lép pályára, nagyon jó emlékeim vannak Budapestről

– nyilatkozott Paintsil, majd hozzátette, felkészítette már csapattársait arra, milyen fantasztikus hangulat várható a Groupama Arénában.

A 18.45-kor kezdődő összecsapáson a fehérorosz Alekszej Kulbakov fújja majd a sípot.

Kapcsolódó
Stankovic: Nem szeretek számolgatni, mert a pályán dől el minden
Varga Barnabás nélkül áll ki a Fradi a Konferencia Liga-mérkőzésre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik