Nemzetközi foci bajnokok ligája

Ettől a pillanattól rettegett minden Real Madrid-szurkoló a szezonban

BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP

A Real Madrid vasárnap este hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Rayo Vallecanóval, de az elveszített pontoknál többet is bukhatott a csapat.

A találkozón ugyanis megsérült Jude Bellingham, a jelenlegi szezonban vitán felül legjobban teljesítő Real Madrid-játékos. A középpályás az első félidőben esett rosszul, hosszasan ápolták a vállát és bár végigjátszotta a mérkőzést, kétségessé vált a szereplése a Braga elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

A Marca napilap szerint Bellingham válla kisebb mértékben elmozdult a helyéről, ezért került veszélybe a játéka. A klub edzői stábja csak kedden dönt arról, hogy kockáztatnak-e, vagy inkább pihentetik, hátha a Valencia ellen már pályára léphet. Mivel a mostani szezonban minden lehetséges percben a pályán volt, nem lenne meglepő, ha pihentetné Carlo Ancelotti, ugyanakkor a szerdai mérkőzésen biztosíthatná továbbjutását a csapat.

Bellingham a mostani idényben 14 tétmérkőzésen szerepelt és 13 gólja mellé kiosztott három gólpasszt is. A La Ligában csapata góljainak (23) csaknem felét ő szerezte (10), elveszítése a lehető legnagyobb érvágás lenne a Real Madridnak.

Kapcsolódó
A Real Madrid védője előbb lökdösődött, majd egy romantikus filmben képzelte magát
Nehéz megmondani, mi játszódott le Antonio Rüdiger fejében.
Olvasói sztorik