Nemzetközi foci

Messi-skandálással cukkolták, így reagált Cristiano Ronaldo

Mohammed Saad / ANADOLU / Anadolu via AFP
Mohammed Saad / ANADOLU / Anadolu via AFP

A hosszabbításban, Sadio Mané 107. percben szerzett góljával tudott nyerni az al-Nasszr az al-Ettifak ellen és jutott be a Király Kupa legjobb nyolc csapata közé. A hazai csapatból az egyik gólfelelőst, Taliscát már az első félidőben kiállították ütésért, míg a Steven Gerrard edzette vendégcsapatból Hazzazi kapott pirosat a 89. percben.

A meccset végigjátszotta Cristiano Ronaldo, aki több alkalommal is főszerepbe került, és nem csak azzal, hogy öt lövéssel próbálkozott (amiből egy talált kaput), illetve kiosztott két kulcspasszt. A meccs elején például olyan hevesen vonta kérdőre a játékvezetőt, hogy kapott egy sárgát, majd a második játékrész elején már azt jelezte, hogy le lehetne cserélni a sporit, Piero Mazát.

A vendégdrukkerek pedig azzal cukkolták, hogy a nyolcadik Aranylabdáját a mérkőzés előtti napon megkapó Lionel Messi nevét skandálták, mire Ronaldo csendre intette őket.

Kapcsolódó
„Kabaré ez az eredmény, még úgy is, hogy mindig Messi-rajongó voltam” – Matthäus szerint Haaland érdemelte volna meg az Aranylabdát
Sokan vitatják az argentin klasszis nyolcadik sikerét, köztük van a korábbi magyar szövetségi kapitány is.
Olvasói sztorik