Nemzetközi foci

„Lenyűgöző a fiú” – Klopp ismét Szoboszlait dicsérte

Matt McNulty / Getty Images
Matt McNulty / Getty Images

Komoly rangadó vár szombaton a Premier League második helyén álló Liverpoolra, amely a Tottenhamhez látogat. A Spurs is jól kezdte a szezont, eddigi hat bajnokijából négyet megnyert két döntetlen mellett, jelenleg a negyedik helyen áll és csak két ponttal van elmaradva a Pool mögött.

„A Tottenham nagyszerűen focizik, Ange [Postecoglou] pedig remek pasasnak tűnik, alig várom, hogy találkozzunk. Aki látta a Celticet játszani az irányításával megbizonyosodhatott róla, milyen remek edzőről van szó. Most pedig ilyen remek játékkal áll elő, mikor Harry Kane eligazolt. Nagyszerű felmérő lesz mindkettőnk számára” – mondta a liverpooliak német menedzsere.

Szóba került a sajtótájékoztatón a nyáron igazolt Szoboszlai Dominik, aki eddig minden bajnokit végigjátszott a szezonban, a hét közben pedig hatalmas gólt szerzett a kispadról beállva a Leicester City elleni Ligakupa-meccsen.

Lenyűgöző a fiú, nagyon okos. Kedves is mindezek mellett, közel áll mindannyiunkhoz. Van karizmája, boldog attól, hogy csatlakozott hozzánk, amit kifejezetten jó látni. Még nem játszott abban a szerepkörben, mint nálunk, de közösen beletanulunk. Élmény vele dolgozni

áradozott Klopp a magyar válogatott játékosról. Korábban már többször is elismerően nyilatkozott a 70 millió eurós igazolásról, mint tette azt legutóbb a Leicester elleni góljánál is.

Kapcsolódó
Szoboszlai a góljáról: Nagyon különleges volt, de nem mondanám rá, hogy ez volt a legszebb
A Ligakupa következő körében Kerkezékkel találkozik a Liverpool.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik