Mégis visszavonult Ryan Reynolds kedvenc focistája

Csak 12 meccs telt ez az idényből, de mégis úgy érezte, ennyi elég volt.

Az angol negyedosztályban szereplő Wrexham kapusa, Ben Foster váratlanul bejelentette, hogy bár meghosszabbította szerződését, mégis visszavonul a futballtól.

A kapus eredetileg már eleve nem is akarta vállalni a 2023-2024-es idényt, csakhogy a klubot birtokló két színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney júniusban rábeszélte, hogy még egy szezont húzzon le a csapatban. Fosternek kulcsfontosságú volt a szerepe abban, hogy az ötödosztályú bajnoki címet megszerezte az együttes, különösen a Notts County elleni döntőnek is beillő rangadón alkotott maradandót, amikor kivédett egy tizenegyest az utolsó percekben, így nyert a Wrexham 3-2-re.

A kapus innentől állandóan a figyelem középpontjába került, Reynolds állandóan ajnározta, egy alkalommal a sajtótájékoztatón is betoppant, hogy levetesse Fosterrel a használt mezét és elrakja magának emlékbe. Ugyan korábban arról volt szó, hogy 2024 nyaráig marad, augusztus 21-én, mindössze 12 meccsel azután, hogy aláírta az új szerződését, mégis visszavonult a 40 éves kapus.

„A mostani idényben nyújtott teljesítményem nem éri el azt a szintet, amelyet megkövetelem magamtól. Úgy érzem, ez a megfelelő pillanat a visszavonuláshoz. Nem csak azt néztem, mi a legjobb nekem, hanem azt is, hogyan jár legjobban a klub. Úgy hoztam döntést, hogy legyen lehetősége a csapatnak felmérni a lehetőségeit még az átigazolási idszak vége előtt. Mindig különleges helye lesz Wrexhamnek a szívemben”

magyarázta döntését Foster.

Ryan Reynolds válasza sem maradt el, a Twitter-oldalán vallott újra szerelmet a kapusának.

Olyan emlékeket köszönhetek neki, amelyeket míg élek, nem felejtek el. Imádom ezt a fickót! Köszönet mindenért, Ben.

Fosternek egyébként saját YouTube-csatornája is van, így valószínűleg hosszabb elemzést is hallhatunk még tőle, miért döntött a visszavonulása mellett.

Kapcsolódó
Hollywoodi segítséggel jutott fel a Wrexham
A két színész, Rob McElhenney és Ryan Reynolds tulajdonában lévő klub fellépett a negyedosztályba