Nemzetközi foci

Ryan Reynolds még egy évre maradásra bírta kedvenc focistáját

Jan Kruger/Getty Images
Jan Kruger/Getty Images

Az angol ötödosztályú bajnokságot megnyerő Wrexham bejelentette, hogy egy évvel meghosszabbította Ben Foster szerződését.

Ez az egyesület az, amelyiket két hollywoodi színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonol, akik ráadásul nagyon rákaptak a labdarúgásra. Foster egy rendkívül tapasztalt kapus, nagyon magas minőséget képvisel, eredetileg pedig csak három hónapra írt alá a klubhoz minimális fizetésért cserébe. A rutinos játékosnak azonban kulcsfontosságú volt a szerepe a feljutásban, ami a Notts County elleni döntőnek is beillő rangadón csúcsosodott ki: ezen a meccsen kivédett egy tizenegyest, így nyert a Wrexham 3-2-re.

Reynoldsék ezután állandóan a kapussal voltak elfoglalva, videókat posztoltak róla, az öltözőben ölelgették, sőt az egyik sajtótájékoztatón a mezét is elkérte tőle a hollywoodi színész.

Ezek után nem meglepő talán, hogy szerették volna maradásra bírni Fostert, aki a bejelentés szerint az első negyedosztályú szezont is bevállalta.

Élvezem, hogy a klubhoz tartozhatok és ahhoz, amit képvisel. A szurkolók fantasztikusan fogadtak, imádtam itt lenni és már a szezon vége előtt eldöntöttem, hogy maradok, mert otthon érzem magam. Soha nem volt még olyan focicsapatom, ahol ilyen hamar ennyire elengedtem magam

– magyarázta Foster a döntését.

A teljesség kedvéért érdemes azt is elmondani, hogy a kapus saját YouTube-csatornájához is minden engedélyt megkapott a Wrexhamtől. Mérkőzéseiről sokszor készít videós beszámolót, a kapujából go-próval veszi föl a védéseit, podcastet is készít, ezekről pedig nem kell lemondania a futballcsapata kedvéért sem.

Kapcsolódó
Meddőhányós Hollywood: nem a színészcsillagok, hanem a közösség a Wrexham-sztori igazi hőse
A Boreham Wood elleni 3–1-es győzelemmel megnyerte az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságot az észak-walesi Wrexham, így 15 év elteltével visszajutott a „ligafutballba”. A csapat és a város sztorija majdnem 90 évre nyúlik vissza.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik