Nemzetközi foci

Mégis visszavonult Ryan Reynolds kedvenc focistája

Matthew Ashton - AMA/Getty Images
Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Az angol negyedosztályban szereplő Wrexham kapusa, Ben Foster váratlanul bejelentette, hogy bár meghosszabbította szerződését, mégis visszavonul a futballtól.

A kapus eredetileg már eleve nem is akarta vállalni a 2023-2024-es idényt, csakhogy a klubot birtokló két színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney júniusban rábeszélte, hogy még egy szezont húzzon le a csapatban. Fosternek kulcsfontosságú volt a szerepe abban, hogy az ötödosztályú bajnoki címet megszerezte az együttes, különösen a Notts County elleni döntőnek is beillő rangadón alkotott maradandót, amikor kivédett egy tizenegyest az utolsó percekben, így nyert a Wrexham 3-2-re.

A kapus innentől állandóan a figyelem középpontjába került, Reynolds állandóan ajnározta, egy alkalommal a sajtótájékoztatón is betoppant, hogy levetesse Fosterrel a használt mezét és elrakja magának emlékbe. Ugyan korábban arról volt szó, hogy 2024 nyaráig marad, augusztus 21-én, mindössze 12 meccsel azután, hogy aláírta az új szerződését, mégis visszavonult a 40 éves kapus.

„A mostani idényben nyújtott teljesítményem nem éri el azt a szintet, amelyet megkövetelem magamtól. Úgy érzem, ez a megfelelő pillanat a visszavonuláshoz. Nem csak azt néztem, mi a legjobb nekem, hanem azt is, hogyan jár legjobban a klub. Úgy hoztam döntést, hogy legyen lehetősége a csapatnak felmérni a lehetőségeit még az átigazolási idszak vége előtt. Mindig különleges helye lesz Wrexhamnek a szívemben”

magyarázta döntését Foster.

Ryan Reynolds válasza sem maradt el, a Twitter-oldalán vallott újra szerelmet a kapusának.

Olyan emlékeket köszönhetek neki, amelyeket míg élek, nem felejtek el. Imádom ezt a fickót! Köszönet mindenért, Ben.

Fosternek egyébként saját YouTube-csatornája is van, így valószínűleg hosszabb elemzést is hallhatunk még tőle, miért döntött a visszavonulása mellett.

Kapcsolódó
Hollywoodi segítséggel jutott fel a Wrexham
A két színész, Rob McElhenney és Ryan Reynolds tulajdonában lévő klub fellépett a negyedosztályba
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik