Nemzetközi foci

A Real Madrid szóba sem állt a középpályása iránt érdeklődő Liverpoollal

Alvaro Medranda/NurPhoto via Getty Images
Alvaro Medranda/NurPhoto via Getty Images

Továbbra sem talált magának megfelelő védekező középpályást a Liverpool, derült ki a The Athletic beszámolójából.

Az angol klubtól nyáron távozott Fabinho és Jordan Henderson is, eközben viszont nem sikerült kimondottan védekezésre specializálódott középpályást szereznie. Jude Bellingham még a nyár elején került a Real Madridba, majd Roméo Laviáért kért túl sokat a Southampton, míg Moisés Caicedo a Chelsea-t választotta Jürgen Klopp együttese helyett. Mire Lavia 50 milliós árát is kifizette volna a Liverpool, már ő is másik csapatba vágyott.

Az idő fogy, így aztán új megoldás után kellett néznie Szoboszlai Dominik csapatának, így került a fókuszba Aurélien Tchouaméni. A francia középpályást korábban is figyelte már az együttes, sőt ajánlatot is tett érte, ám a futballista a Real Madridot választotta. A The Athletic szerint újra rámozdult Tchouamenire a Liverpool, de a Real Madrid hallani sem akart róla, hogy elmegy a játékosa.

Cikkünk megjelenésekor még nagy rejtély, honnan húz elő egy megfelelő profilú játékost a Liverpool, egyelőre az egyetlen felmerülő név, akire reális esély lehet a Fluminensében szereplő André.

Kapcsolódó
Szoboszlaiék dinamizmust és kreativitást lehelnek a liverpooli középpályába
Jürgen Klopp sajnálja Fabinho elvesztését, az angol sajtó méltatja Mac Allister és Szoboszlai teljesítményét.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik