Nemzetközi foci

Szoboszlai Dominik Instagram-követőinek száma egy hétvége alatt 63 százalékot ugrott

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Azt követően, hogy a Liverpool labdarúgócsapata vasárnap bejelentette Szoboszlai Dominik szerződtetését, majdnem megduplázódott a magyar válogatott csapatkapitányának eddig sem kis számú Instagram-követőei bázisa. A 24.hu ezért megnyitotta a crowdtangle.com oldalt, amely időben visszakövethető adatokat tartalmaz. Az oldal statisztikái szerint míg

  • április 3-án „csak” 460 ezer követővel rendelkezett Dominik, addig
  • június 29-én, miután a The Athletic megszellőztette a lehetséges liverpooli szerződést, már tíz százalékkal megugrott és 515 ezer követője lett.
  • Egy nappal később, június 30-án 586 ezerre nőtt e szám,
  • július 1-én már 644 ezerre,
  • június 2. 813 ezerre,
  • jelenleg pedig már 835 ezer instagram követője van Szoboszlai Dominiknak. (Mire ezt a pár sort leírtuk már 836 ezerre nőtt).

A magyar válogatott középpályása a nyolcas mezszámot választotta, amiről tudni kell, hogy több ikonikus futballistához is köthető, a 21. században egyértelműen Steven Gerrardhoz kapcsolódik.

Egy interjúban a következő napok programjáról annyi árult el, hogy hétfőn részt vesz egy edzésen, majd némi papírmunka, és néhány szóba jöhető ingatlan megnézése után visszautazik Lipcsébe, ahol összepakolja a cuccait, elköszön a korábbi klubjától, aztán irány Budapest, de legkésőbb tizedikén már újra ott lesz Liverpoolban, mert tizenegyedikén már az új csapata edzésén vesz részt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik