Nemzetközi foci

A Manchester United máris kihasználná, hogy padlót fogott a Tottenham

Alex Livesey - Danehouse/Getty Images
Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

A Manchester United elkezdte a puhatolózó tárgyalásokat a Tottenham Hotspur vezetőségével, hátha sikerül átcsábítani Harry Kane-t.

Erik ten Hag csapatából hiányzik egy klasszikus középcsatár, az angol válogatott kapitánya pedig kézenfekvő megoldás lehetne. Kane régóta a manchesteriek radarján van, de miután a Spurs 21 perc alatt öt gólt kapott a Newcastle ellen, egészen romos a hangulat a londoniaknál. A támadónak ráadásul 2024 nyaráig van érvényes szerződése a Tottenhammel, amit a hírek szerint nem akar meghosszabbítani.

A Telegraph beszámolója szerint ezt a rendezetlen helyzetet használná ki az MU és már fel is vették a kapcsolatot Daniel Levy tulajdonossal. A manchesteriek azért sem várnak az alkudozással, mert a Napoli csatára, Victor Osimhen is a kiszemeltek között van és nem szeretnék, ha az elhúzódó tárgyalások miatt esetleg mindkét játékosról lecsúsznának. Levyvel közismerten nehéz tárgyalni, így időigényes lesz megállapodást kötni Kane ügyében is.

A Telegraph egyébként úgy tudja, külföldi csapatoktól 80 millió font körüli összeget kérnek Kane-ért, míg Anglián belüli kérőnél százmillió alá nem hajlandó menni.

Kapcsolódó
Olvasói sztorik