Nemzetközi foci

Az Atlético ügyvezetője szerint nyilvánvaló, hogy a Realnak fújnak a bírók

Thomas COEX / AFP
Thomas COEX / AFP

Az Atlético Madrid ügyvezető igazgatója, Gil Marin keményen beszólt a La Liga játékvezetőinek, azt sugallva, hogy a Real Madridot részesítették előnyben a csütörtöki, Király-kupa negyeddöntőben.

A párharcot Real hosszabbítás után 3-1-re megnyerte úgy, hogy az ellenfél montenegrói védője, Stefan Savic a 97. és a 99. percben is kapott sárga lapot, azaz az Atlético emberhátrányban fejezte be a mérkőzést. Ugyanakkor a Real játékosa, Dani Ceballos megúszott egy kiállítást a 71. percben, amikor még az Atlético vezetett 1-0-ra.

„A legnagyobb tiszteletem a játékvezetők iránt, meggyőződésem, hogy a szándékaik mindig a legjobbak, de aki kívülről figyeli, láthatja, hogy évtizedek óta szinte mindig ugyanaz történik. Sajnos ez már nem lep meg senkit, nem számít hírnek. Mindez nagyon nyilvánvaló, csak emlékezni kell a történelemre” – mondta.

A Real Madrid egy nagyon erős környezettel, sok érdekkel rendelkező klub. Akkora a nyomás, hogy teljesen normális, hogy ez hatással van azokra az emberekre, akiknek döntéseket kell hozniuk

– tette hozzá.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik