Egymást anyázták a Manchester United játékosai, nem is nyerték meg a meccset

A kamerák rögzítették, ahogy saját csapattársát szidja Antony.

A Crystal Palace a hosszabbításban egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott a vendég Manchester Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

Erik ten Hag csapata egy gyönyörű támadás végén Bruno Fernandes találatával szereztek vezetést a 43. percben, amire a hazaiak csak a 91. percben tudtak válaszolni. Erre a gólra viszont megérte várni, a francia Michael Olise káprázatos szabadrúgással vette be a korábban két bravúrt is bemutató David de Gea kapuját.

A mérkőzésen nem brillíroztak a vendégek, ráadául a feszültség is nyilvánvalóan érezhető volt a játékosok között. Élesszemű nézők azt is kiszúrhatták, ahogyan Fernandes és Antony egymást szidja, a brazil támadó csapattársának anyjára tett megjegyzést, de a portugál középpályásra is volt pár keresetlen szava.

A harmadik helyen álló Manchester United döntetlenjével megszakadt az öt találkozóból álló győzelmi sorozat a Premier League-ben, minden versenysorozatot tekintve ezt megelőzően kilenc összecsapást nyertek korábban. Rossz hír továbbá, hogy az utolsó pillanatokban ziccerbe kerülő Casemiro sárga lapot kapott, így nem játszhat az Arsenal elleni rangadón.