Nemzetközi foci

Fagyos hangulat: Cristiano Ronaldo manchesteri csapattársával találkozott a botrányos interjú után

Twitter
Twitter
Bruno Fernandes különleges helyzetben van, mert ő a Manchester Unitednél és a portugál válogatottban is együtt játszik a támadóval. Ronaldo nagy visszhangot kiváltó kijelentéseit követően a portugál öltözőben látták először egymást.

Cristiano Ronaldo elintézte, hogy a katari világbajnokság előtti hét mindenképpen róla szóljon. Bár alighanem, a nyilatkozata a torna egésze alatt szolgáltat majd bőven beszédtémát.

A 37 éves portugál támadóval ugyanis a héten megjelenik egy 90 perces interjú, amit Piers Morgannek adott. Ebből már több sarkos jelent is napvilágot látott, olyanok hangzottak el benne, minthogy

  • nem tiszteli a Manchester United menedzserét, Erik ten Hagot, mert szerinte a holland edző sem tiszteli őt,
  • azt sem tudta, ki a Ralf Rangnick, nem is értette, hogy nevezhették ki őt a csapat élére az előző szezonban,
  • nem érti, Wayne Rooney miért kritizálja őt, nem gondolja, hogy azért, mert Ronaldo jobb képűbb, bár persze ez igaz is lenne,
  • majd leszólta még a tulajdonosokat is, mondván nem érdekli őket a klub.

És ez csak pár részlet, ami kikerült az interjúból, ami után az angol lapokban egyből elterjedt, hogy a manchesteri öltözőben felháborodva fogadták ezeket a kijelentéseket, míg az ESPN arról írt,

Ten Hag közölte a vezetőkkel, Ronaldo nála többet nem lép pályára a Manchester Unitedben.

A helyzet érdekessége, hogy Cristiano Ronaldónak két unitedes csapattársa is van a portugál válogatottban, Diogo Dalotot és Bruno Fernandest is nevezte Fernando Santos szövetségi kapitány a katari vb-n szereplő keretben. A támadóról mosolygós képek készültek, osztott meg magáról csapattársakkal pózolós fotót is, de előkerült egy felvétel, amikor Fernandessel találkoztak az öltözőben.

Hogy mi hangzott el kettejük között, azt egyelőre nem tudni, de finoman fogalmazva is fagyos kézfogást váltottak, majd Fernandes mondott valamit Ronaldónak.

Nem biztos, hogy ez a legideálisabb hangolódás egy világbajnokságra. A portugálok november 24-én kezdenek a H csoportban, Ghána, Uruguay és Dél-Korea lesz sorrendben az ellenfél.

Olvasói sztorik