RvS.Media / Basile Barbey / Getty Images
Nemzetközi foci sport

Döntött a bíróság: Szalai Ádám újra mehet a Basel edzéseire

A bázeli polgári bíróság döntése értelmében Szalai Ádám hétfőtől ismét látogathatja az FC Basel labdarúgócsapatának edzéseit. A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya szombaton a közösségi oldalán írta ki, hogy a bíróság csütörtökön kötelezte erre a klubját.

Nagyon örülök ennek a döntésnek

– olvasható a 34 éves csatár üzenetében.

Szalai Ádámnak október közepén tiltották meg, hogy látogassa a svájci bajnokságban legutóbb ezüstérmes együttes edzéseit, azóta az erőnléti edző segítségével egyéni tréningeken vett részt.

A válogatottól visszavonult futballista februárban, a német élvonalbeli Mainzból igazolt a Baselhez, amelynek színeiben azóta 16 bajnoki találkozón négy gólt szerzett. Szalait jövő nyárig köti szerződés a Baselhez, amely februárban a Trabzonsporral találkozik a 16 közé kerülésért a Konferencia-ligában.

Kapcsolódó
„Egy ilyen legendával így bánni, keserűséget okoz" – a rivális csapatának másodedzője szerint a kora miatt bántak el vele
A Young Boysnál is téma volt, milyen igazságtalanul szabadultak meg a magyar csatártól.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!