Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images
Nemzetközi foci sport

Gerard Piqué be sem állt a Barcába, mégis kiállították

Az FC Barcelona 2-1-re legyőzte az Osasuna csapatát kedd este, mégsem a fordítással, vagy Robert Lewandowski piros lapjával foglalkozott a futballvilág elsősorban.

A kispadra ugyanis leült az a Gerard Piqué is, aki hivatalosan is elbúcsúzott az Almería elleni mérkőzésen a katalán közönségtől és állítólag befejezte aktív pályafutását. Lewandowski piros lapja után azonban folyamatosan reklamált és addig fűrészelte Jesús Gil Manzano játékvezető idegeit, amíg meg nem kapta ő is a saját piros lapját. Igaz, ez már csak a jegyzőkönyvből derült ki, mert a játékoskijáróban mutatta föl a bíró.

Mivel a világbajnokság előtt már nem játszik több mérkőzést a Barca, ezzel gyakorlatilag biztossá is vált, hogy Piqué nem játszik már csereként sem.

Eredmények – La Liga, 14. forduló

Osasuna-FC Barcelona 1-2 (1-0)
Athletic Bilbao-Valladolid 3-0 (1-0)
Elche-Girona 1-2 (1-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!