CESAR MANSO / AFP
Nemzetközi foci sport

Robert Lewandowski agya elborult, villant is a piros lap

Félórát töltött csak a pályán Robert Lewandowski az Osasuna ellen, miután durván letarolta David Garciát.

Az Osasuna védője már a hatodik percben gólt lőtt, így a Barcának mennie kellett az eredmény után, amikor a már egy durvaság miatt sárga lappal figyelmeztetett Lewandowski a labdáért ugrott. A felvételen azonban az látszik, hogy végig az ellenfelét figyeli a lengyel csatár, nem a labdát, majd Garciát nyakon is könyökölte.

Cikkünk megjelenésekor még tartott a mérkőzés, félidőben 1-0-ra vezetett az Osasuna, de térfélcsere után Pedri egyenlített, a 85. percben pedig Raphinha szerezte meg a győztes találatot a Barcának.

Eredmények – La Liga, 14. forduló

Osasuna-FC Barcelona 1-2 (1-0)
Athletic Bilbao-Valladolid 3-0 (1-0)
Elche-Girona 1-2 (1-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!