Oli SCARFF / AFP
Nemzetközi foci sport

Klopp: 55 vagyok, néha felkelek éjjel vécézni, de most a bekapott gól keltett fel

A Leeds meglepetésre legyőzte a Liverpoolt a Premier League hétvégi fordulójában, a győztes gólt a 89. percben szerezte a holland Crysencio Summerville.

A Leeds mindkét gólja előtt nagyot hibázott a Liverpool védelme, az elsőnél Joe Gomez lepte meg Alissont azzal, hogy hazatette a labdát, a második találatnál pedig Summerville három hazai játékos között pöckölte el a labdát a hosszúba.

Érthető, ha a két jelenet miatt bosszús volt Jürgen Klopp, a Pool edzője.

55 éves vagyok, éjszakánként általában többször is felkelek, hogy kimenjek a vécére. De most a bekapott gól keltett fel, az pörgött a fejemben

– ismerte el Klopp.

A Liverpool, amely kedden a Napolit fogadja a BL-csoportkör utolsó fordulójában, 12 meccsen gyűjtött 16 pontjával jelenleg csak a 9. a Premier League-ben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!