Twitter.com/MatchTV
Nemzetközi foci sport

Egy csarnoknyi ember hüledezett az orosz futsalos észbontó gólja láttán

Ha futsalmeccsen esett gólt is lehetne jelölni a Puskás-díjra, akkor az orosz Andrej Batirev joggal reménykedhetne, hogy a fantasztikus találatát beválasztják az év legszebb góljait tömörítő listára.

A Tjumen játékosa szerezte csapata mindhárom gólját a KPRF elleni meccsen, és az egyik olyan volt a háromból, amit még évek múltán is mesélni fog. A kapuskidobás átszállt az egész pályán, Batirev pedig nagyon kiszorított helyzetből, bravúros mozdulattal küldte a labdát a kapuba. Elsőre úgy tűnik, mintha sarokkal ért volna a labdába, de a lassításból az derül ki, hogy inkább a vádlijával találta el a labdát.

Volt, akinek Marco van Basten gólja villant be az 1988-as holland-szovjet Eb-döntőről, nekünk inkább Zlatan Ibrahimovic ugrott be, ő a mestere ezeknek a váratlan és akrobatikus megoldásoknak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!