Magyar foci sport

Égő házból menekült ki családjával az Újpest klubrekordere

Éppen csak ki tudott menekülni az égő házból családjával együtt Kolena Norbert, az Újpest Futsal Club klubrekordere, aki jelenleg egy békásmegyeri, egyszobás önkormányzati szükséglakásban él, és reméli, kap segítséget az újrakezdéshez.

„Vasárnap késő este volt, a gyerek aludt, a férjem is lefeküdt már, én még fent voltam a házimunka miatt. Hirtelen furcsa hangokat hallottam, mintha szélvihar lenne vagy valamit dobálnának. Tűzre nem gondoltam, azt hittem, hogy van kint valaki vagy valakik. Gyorsan szúltam a férjemnek, hogy menjen ki és nézze meg.

Kiment, és a másik percben már kiabált, hogy ég a ház

– mesélte a Borsnak Dávid Dorottya, a futsalos felesége.

A nő a pici gyerekkel a kezében futott ki az égő házból, majd visszament, kimenekítette a kutyát és gyermeke kedvenc plüssjátékát.

„Többre nem volt idő, mert terjedtek a lángok ” – mondta az anyuka, aki sokkot kapott az esettől.

Kiderült, hogy az óbudai lakásban a kazán meghibásodása okozta a tüzet.

Ami jó hír, hogy az otthonuk szerencsére nem szenvedett szerkezeti károkat, így lehetőség van az újjáépítésre, ehhez azonban további segítségre van szükségük.

Kolena a klub színeiben 2012 és 2018 között 116 bajnokin 69 gólt szerzett, ezzel rekorder.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!