Magyar foci sport

Szemmel is nehéz követni, hogy kapott gólt a Haladás a futsal BL-ben

Egészen elképesztő gólt kapott a Szombathelyi Haladás szerdán a futsal Bajnokok Ligája elitkörének első fordulójában.

Kapcsolódó
A magyar futsalbajnoknak összejött, ami a Fradinak nem
Norvég, luxemburgi és albán ellenfeleket győzött le a Haladás.

A jóval esélyesebbként pályára lépő Benfica nagyon gyorsan előnybe került és bár a 4. percben szépített a magyar csapat, a következő gólt megint a portugálok szerezték. Nem is akármilyet. Hosszan Tayebi a Haladás kapuja előtt kapott labdát, amit sarokkal maga elé tett, de közben azonnal bal külsővel a hálóba lőtt. Szemmel is nehéz követni, a visszajátszás segít sokat.

A Haladás végül 8-3-ra kapott ki, de csütörtökön a szintén vereséggel rajtoló Levante ellen szépíthet. A harmadik kör mérkőzéseit szombaton rendezik, akkor a Haladás ellenfele az ukrán Uragan lesz. Az elitkör négy csoportgyőztese jut a négyes döntőbe.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!