www.haladasvse.hu
Magyar foci sport

A magyar futsalbajnoknak összejött, ami a Fradinak nem

A Haladás futsalcsapata főtáblára jutott a Bajnokok Ligájában, mivel 3-2-re felülmúlta a házigazda Tiranát, így albániai selejtezőcsoportjában három győzelemmel elsőként végzett.

Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint a szombathelyi együttes harmadik összecsapásán a 10. percre kétgólos előnybe került, a házigazdák azonban még a szünet előtt szépítettek.

A fordulást követően ismét kettőre nőtt a különbség, melyet az albán gárda már csak csökkenteni tudott a végjátékban.

A Haladás szombaton a norvég Utleira együttesét verte 5-1-re, majd vasárnap a luxemburgi Differdange csapatát 4-3-ra győzte le. A nyolc négyesből az első helyezettek, valamint a legjobb második jutott a 32 együttest számláló főtáblára, írja az MTI.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!