Nemzetközi foci

„A babakocsit toltam, amikor elviselhetetlen fájdalom nyilallt a hátamba” – hétfőn már játszana a megkéselt focista

Emilio Andreoli/Getty Images
Emilio Andreoli/Getty Images

A körülményekhez képest jól van Pablo Marí, miután megkéselték egy olasz szupermarketben.

Kapcsolódó
Megkéselték egy áruházban a Monza futballistáját
További négy embert szúrt meg támadója egy szupermarketben.

A Monzában kölcsönben szereplő spanyol hátvédet egy 45 éves férfi szúrta meg, aki egy bolti késsel támadott rá öt vásárlóra. Egyikük meghalt, míg egy további áldozatot helikopter vitt kórházba. Pablo Marí a körülményekhez képest jól van, sőt már nyilatkozott is a támadásával kapcsolatban.

A babakocsit toltam, amikor elviselhetetlen fájdalom nyilallt a hátamba. Én még szerencsés voltam, mert láttam egy embert a szemem láttára meghalni, akit torkon szúrtak. Hihetetlenül szerencsés vagyok, jól érzem magam, hétfőn már pályára is tudok lépni

– idézi a futballistát az A BOLA a Gazzetta dello Sportra hivatkozva.

Pablo Marí végig magánál volt a sebesülés után, felesége és kisbabája pedig végig mellette maradtak. Szerencséjére a szúrás hiába volt nagyon mély, elkerült minden kulcsfontosságú szervet, ezért nem került életveszélyes állapotba. Felépülése valószínűleg gyors lesz.

Frissítünk!

Pénteki műtétjét követően az orvosok körülbelül két hónap kihagyást tippelnek a védő felépülsére.

Az olasz sajtó úgy tudja, hogy mentális betegséget állapítottak meg a dühöngő férfinél. A szupermarket egyik dolgozója belehalt sérüléseibe, további két áldozatot pedig súlyos sérülésekkel kórházban ápolnak.

Olvasói sztorik