Emilio Andreoli/Getty Images
Nemzetközi foci sport

„A babakocsit toltam, amikor elviselhetetlen fájdalom nyilallt a hátamba” – hétfőn már játszana a megkéselt focista

A körülményekhez képest jól van Pablo Marí, miután megkéselték egy olasz szupermarketben.

Kapcsolódó
Megkéselték egy áruházban a Monza futballistáját
További négy embert szúrt meg támadója egy szupermarketben.

A Monzában kölcsönben szereplő spanyol hátvédet egy 45 éves férfi szúrta meg, aki egy bolti késsel támadott rá öt vásárlóra. Egyikük meghalt, míg egy további áldozatot helikopter vitt kórházba. Pablo Marí a körülményekhez képest jól van, sőt már nyilatkozott is a támadásával kapcsolatban.

A babakocsit toltam, amikor elviselhetetlen fájdalom nyilallt a hátamba. Én még szerencsés voltam, mert láttam egy embert a szemem láttára meghalni, akit torkon szúrtak. Hihetetlenül szerencsés vagyok, jól érzem magam, hétfőn már pályára is tudok lépni

– idézi a futballistát az A BOLA a Gazzetta dello Sportra hivatkozva.

Pablo Marí végig magánál volt a sebesülés után, felesége és kisbabája pedig végig mellette maradtak. Szerencséjére a szúrás hiába volt nagyon mély, elkerült minden kulcsfontosságú szervet, ezért nem került életveszélyes állapotba. Felépülése valószínűleg gyors lesz.

Frissítünk!

Pénteki műtétjét követően az orvosok körülbelül két hónap kihagyást tippelnek a védő felépülsére.

Az olasz sajtó úgy tudja, hogy mentális betegséget állapítottak meg a dühöngő férfinél. A szupermarket egyik dolgozója belehalt sérüléseibe, további két áldozatot pedig súlyos sérülésekkel kórházban ápolnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!