Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images
Nemzetközi foci sport

Megkéselték egy áruházban a Monza futballistáját

Pablo Marí Villar, a Monza spanyol labdarúgója az egyike annak az öt sérültnek, akiket Milánó elővárosában egy olasz személy megkéselt egy áruházban.

Az assagói szupermarketben egy 45 éves férfi az egyik polcról kést vett magához, majd ismeretlen okból a közelében lévő vásárlókat kezdte szurkálni. Egyelőre nem tudni, mi váltotta ki belőle a támadást, a rendőrség azonban őrizetbe vette a férfit.

A monzai klub tájékoztatása szerint a kórházba szállított Marí eszméleténél van, sérülése pedig nem súlyos. A legsúlyosabb sérültet mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!