Nemzetközi foci

„Mi is a neve a srácnak, aki folyton földobja magát?”

Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images
Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images

A Napoli 1-0-ra legyőzte vasárnap az AS Roma együttesét, ezzel három ponttal vezeti a Serie A-t tizenegy fordulót követően.

Kapcsolódó
A Maradona-korszak óta nem épített fel ilyen győzelmi sorozatot a Napoli
Mourinho Romája kaput eltaláló lövésig sem jutott el a listavezető ellen.

A hazai csapat vezetőedzője, José Mourinho újabb felejthetetlen nyilatkozattal ajándékozta meg a liga rajongóit. A portugál edző lefújás után fejtegette, hogy mi okozta a vereséget, amikor egyszer csak ezt találta mondani:

Kimerültünk, ezért kevesebb nyomást helyeztünk rájuk. Leonardo Spinazzolának kellett volna levédekeznie azt a srácot, aki folyton színészkedik. Mi is a neve? Tudod, az aki mindig feldobja magát. Lozano, ezaz!

– mondta Mourinho.

A portugál edző arról beszélt egyébként a későbbiekben, hogy Spinazzola mellett Rick Karsdorp sem bírt még 90 percet játszani érdemben, Lorenzo Pellegrini a hajlítójára panaszkodott, ezért cserét kért. Nicola Zalewski megbetegedett, Nemanja Matic sérülés miatt maradt ki.

„A 70. perc tájékán már nagyon éreztük, hogy összegyűltek a problémáink. Kimerültség okozta a vereséget, semmi más. Addig nagyszerűen kontrolláltuk a mérkőzést, jól játszottunk ahhoz képest, hogy milyen csapat állt rendelkezésünkre. Négy fiatal ült a kispadon, nem lehetett belenyúlni a meccsbe, éreztük is, hogy egy gól dönthet. Nem szeretek veszíteni, de úgy mehetünk haza, hogy elégedett vagyok a srácokkal.”

Olvasói sztorik